De gedachte achter

UBrush!

Mijn patiënten de juiste voorlichting geven en ze te motiveren verandering aan te brengen in hun dagelijkse mondverzorging is mijn passie. Het doel: Een klachtenvrij en stralende gezonde mond!

Over mij

Mijn visie is om de tandheelkundige zorg te verbeteren.

Over UBrush!

Een elektrische rager waarmee de onbereikbare plekken bereikt worden.

Mondhygiëne

Een goede mondhygiëne is voor de algehele gezondheid van groot belang.

Het ontstaan van

UBrush!

UBrush! is ontstaan uit passie voor mijn vak! Mijn visie is om de tandheelkundige zorg te verbeteren en mijn patiënten de beste behandeling te geven. Als mondhygiënist krijg ik dagelijks te maken met patiënten die komen met een hulpvraag, ik vind het van uiterst belang om mijn patiënten de beste voorlichting en behandeling en te geven ter voorkoming van gebitsproblemen.

Het is mijn doel mijn patiënten aan de hand van meeste recente wetenschappelijke literatuur, vakkennis en passie voor te lichten. Samen tot een oplossing te komen en de juiste behandeling te geven dat is voor mij een uitdaging. Levellen met mijn patiënten en ze te motiveren verandering aan te brengen in hun dagelijkse mondverzorging is voor mij topsport.

Voor een optimale

Mondhygiëne

Ik vind het van uiterst belang mijn patiënten de beste behandeling en voorlichting te geven voor het. Een goede mondhygiëne is voor de algehele gezondheid van groot belang. Veel mensen realiseren zich niet dat de mondgezondheid een afspiegeling is van de algehele gezondheid. Wanneer je mond niet gezond is heeft dat effect op de rest van het lichaam. Alleen schone tanden is niet voldoende, het gaat om alles in de mond. Schone tanden en gezond tandvlees is een samenspel. Wanneer er goede en zorgvuldige voorlichting wordt gegeven, transparant en kritisch wordt gekeken kan er een gedragsverandering worden aangebracht bij de patiënt. Die kracht heeft een mondhygiënist en ik wil die kracht bundelen en uitbreiden zodat binnenkort iedereen weet wat een goede optimale mondhygiëne inhoud! U heeft er recht op!

Het probleem is dat iedereen het moeilijk vind om tussen de tanden schoon te maken. Flosdraad komt vast te zitten, houten stokers breken snel en ragers buigen te snel om.  Hierdoor raken mensen gedemotiveerd. Weinig mensen houden het vol om dagelijks te plaque tussen de tanden te verwijderen en stoppen hier al snel mee.

Malou de Kok

Mondhygienist & Founder UBrush!

Als mondhygiënist krijg ik dagelijks te maken met patiënten die komen met een hulpvraag, ik vind het van uiterst belang om mijn patiënten de beste behandeling en voorlichting te geven ter voorkoming van gebitsproblemen.

Bereik onbereikbare plekken

Elektrische rager

UBrush! is een elektrische rager waarmee tussen de tanden wordt schoongemaakt zoals een elektrische tandenborstel dat doet voor alle bereikbare plekken in de mond. UBrush! verwijdert tandplak bij alle onbereikbare plekken en dat is tussen de tanden en kiezen!

Voor een optimale

Mondhygiëne

Een goede mondhygiëne is voor de algehele gezondheid van groot belang. Veel mensen realiseren zich niet dat de mondgezondheid een afspiegeling is van de algehele gezondheid. Wanneer je mond niet gezond is heeft dat effect op de rest van het lichaam.